O meni

32841518_1905072169517650_1886374697537372160_n (1)Zovem se Jelena Stefanović, a ime koje nosim na blogu (Lena) je zapravo moj najdraži nadimak, po kojem su me znali uglavnom u srednjoj školi.

Od 2010., pa do danas bavila sam se glumom, voditeljskim poslom, radila sam kao promoterka, razvodnica u Narodnom pozorištu u Beogradu, turistički vodič u Grčkoj i na evropskim turama. Takođe sam i volontirala na mnogim zanimljivim manifestacijama i festivalima kao što je Noć muzeja ili SILA fest (festival turističkog i ekološkog filma). Od pre par meseci sam počela da radim i kao putopisac za jednu novosadsku turističku agenciju.

Ovom CV-ju bih dodala da studiram turizam, koji je moja najveća (profesionalna) ljubav i koji zauzima važno mesto na mom blogu.

Osim o turizmu, pisaću i o svim korisnim stvarima za život jednog mladog čoveka, pre svega studenata, kao i o izazovima i problemima sa kojima se moji vršnjaci i ja suočavamo. Tu su teme od učenja i motivacije, preko vršnjačkih odnosa, do kvalitetnog provođenja slobodnog vremena.

Stoga, ako volite nestandardne putopise i želite da budete informisani o mogućnostima jednog mladog čoveka / studenta – na pravom ste mestu.

Cilj mog bloga je jednostavan: da on pomogne njegovim posetiocima da pronađu potrebnu informaciju ili inspiraciju.

Duboko verujem da je ovaj cilj dostižan.

Vaša Lena

Advertisements